Α. Σπυρόπουλος από Λάρισα: H χώρα χρειάζεται μια μεγάλη αλλαγή

Ευθείες βολές κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από την Λάρισα, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Κ. Αν. Σπυρόπουλος, επισημαίνοντας ότι βρισκόμαστε ήδη σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο με ευθύνη του πρωθυπουργού.

Η κυβέρνηση, πρόσθεσε ο κ. Σπυρόπουλος έχει σταματήσει να παράγει έργο και επιδίδεται σε μια παροχολογία, χωρίς να προχωράει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Όσον αφορά τις εκλογές ο γααμματέας του ΠΑΣΟΚ, εξήγησε ότι “πρέπει να υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή και να εφαρμοστεί μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, όπως προτείνει το ΠΑΣΟΚ”.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στις προτάσεις του Κινήματος για την στήριξη των ασθενέστερων τάξεων και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν ακολουθεί το παράδειγμα άλλων ευρωπαϊκών χωρών για την μείωση του ΦΠΑ και την αύξηση του μισθών, με αποτέλεσμα να προκαλείται οικονομική ασφυξία στο μεγαλύτερο μέρος των πολιτών. Χαρακτήρισε μάλιστα το καλάθι του νοικοκυριού ως ένα αποσπασματικό μέτρο, το οποίο οδηγεί και σε ανατιμήσεις προϊόντα που δεν περιλαμβάνονται σε αυτό.

Για την ενεργειακή κρίση τόνισε ότι πρέπει να μπει πλαφόν στην λιανική τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας και να υπάρχει κλιμακωτή επιδότηση για να μην επιδοτούνται εξίσου οι φτωχότεροι με τους έχοντες, ενώ κατηγόρησε προσωπικά τον πρωθυπουργό για τις υποκλοπές ότι “δεν έχει κάνει τίποτε για να διαλευκανθεί η υπόθεση”.

Ο κ. Σπυρόπουλος θα μιλήσει σήμερα στις 8 τοι βράδυ στο ξενοδοχείο “Διβάνι” με τον τομεάρχη Ενέργειας του Κινήματος, καθηγητή στο ΕΜΠ κ. Χ. Δούκα, ενώ αύριο, Πέμπτη θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένες επισκέψεις στο σεισμόπληκτο Δαμάσι και τα Φάρσαλα.

Πηγή: ertnews.gr

Προηγούμενο άρθροΒρες τις 2 λέξεις χωρίς «α»: Αν λύσεις αυτό τον γρίφο του «Τροχού της Τύχης» τότε είσαι υπερβολικά ευφυής
Επόμενο άρθροΧρίστος Αντωνιάδης: Έγινε μπαμπάς ο γνωστός τραγουδιστής