Αγιά Λάρισας: 6ος ορεινός αγώνας Kissavos Marathon Race- “Ευάγγελος Κουμπάρος” 2024

Την Κυριακή 28-04-2024 διεξάγεται ο 6ος ορεινός αγώνας Kissavos Marathon Race– “Ευάγγελος Κουμπάρος” 2024. Ο αγώνας είναι μία συνδιοργάνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αγιάς και του Δήμου Αγιάς με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι συμμετέχοντες αθλητές και οι συνοδοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την αφθονία και την ποικιλία της βλάστησης καθώς το ΒΑ τμήμα του Κισσάβου έχει χαρακτηριστεί “Αισθητικό δάσος” και έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό δίκτυο NATURA 2000. Από αυτόν τον ”βοτανικό κήπο ” απρόσκοπτη είναι θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Στην πλατεία της Αγιάς μετά τον αγώνα θα προσφερθεί γεύμα για αθλητές και συνοδούς με εδέσματα της περιοχής.

Τα παιδιά του Δημοτικού μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα 1500 m στην διαδρομή Μεταξοχώρι-Αγιά.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγιάς διοργανώνει επίσης πεζοπορία – σηματοδότηση – προπόνηση στα 12 km του Kissavos Marathon Race– “Ευάγγελος Κουμπάρος” 2024 την Κυριακή 21 Απριλίου 2024. Η πορεία θα έχει εκκίνηση το 2ο δημοτικό σχολείο της Αγιάς στις 8:30 και από το παραδοσιακό μονοπάτι θα καταλήξει στην πλατεία του Μεγαλοβρύσου όπου θα γίνει μία ολιγόλεπτη στάση.

Τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αγιάς, Σταύρος Γκαρανές και Άντζελα Δέλλα μίλησαν στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» για τα μονοπάτια του Κισσάβου, τον σύλλογο και τις δράσεις του αλλά και το αγώνα, που έρχεται την επόμενη Κυριακή.

Πηγή: ΕΡΤ
Προηγούμενο άρθροΛάρισα: Συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων
Επόμενο άρθροΘρίλερ με νεκρό μωρό 1 έτους στην Κω – Υπό κράτηση οι γονείς