Αποχώρησε από το πρωτάθλημα ο Απόλλων Λάρισας

Την απόφασή του να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Super League 2, λόγω αγωνιστικών και οικονομικών δυσκολιών, γνωστοποίησε την Τετάρτη (15/3) ο Απόλλων Λάρισας με επιστολή του προς τη διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας:

«Αξιότιμα μέλη του συνεταιρισμού, αξιότιμε κ. Πρόεδρε, Κατόπιν των συνεχόμενων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και οικονομικό επίπεδο, έχοντας και το αίσθημα ευθύνης έναντι του συνεταιρισμού, η ομάδα μας, μέσω του διοικητικού συμβουλίου αυτής, αποφάσισε να αποχωρίσει οριστικά από τη συνέχεια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το ήδη ορισμένο παιχνίδι της Κυριακής.

Απολογούμαστε με το παρόν, για την αδιέξοδη κατάσταση που περιήλθαμε χωρίς απαραίτητα η ευθύνη να βαραίνει εξ ολοκλήρου την σημερινή διοίκηση. Κύριε Πρόεδρε, αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, και ανταποκρινόμαστε άμεσα στον προβληματισμό σας, δηλώνοντας μη συνέχιση από το πρωτάθλημα ώστε να μην σας δημιουργήσουμε περαιτέρω προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Καλή θητεία σε σας. Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες ομάδες. Ευχόμαστε να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις όλες οι λοιπές ομάδες».

Νωρίτερα, με επιστολή που απέστειλε η Super League 2 προς την ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας, είχε ζητήσει απ’ τη θεσσαλική ομάδα σε περίπτωση που δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, να σκεφτεί το ενδεχόμενο της παραίτησης.

Αναλυτικά η επιστολή της Λίγκας την οποία υπέγραψε ο νέος πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος:

«Κύριοι,

Όπως γνωρίζετε μέχρι σήμερα σας έχουν αφαιρεθεί έξι (6) βαθμοί από το βαθμολογικό πίνακα και εντός του τρέχοντος δεκαημέρου θα σας αφαιρεθούν επιπλέον τρεις (3) βαθμοί. Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον αγώνα μεταξύ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, έμεινε η ομάδα σας στον αγωνιστικό χώρο με έξι (6) παίκτες με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.

Επειδή το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη η δε Διοργανώτρια αντιμετωπίζει πλείστα προβλήματα παρακαλούμε, όπως φροντίσετε να μην επαναληφθούν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον. Σε διαφορετική περίπτωση που αντιληφθείτε ότι η ομάδα σας δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε έναν αγώνα, ζητούμε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο παραίτησης από το πρωτάθλημα της Super League 2 – Betsson.

Για την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας Super League 2»

O Πρόεδρος
Πέτρος Μαρτσούκος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός σε τροχαίο 25χρονος πρωταθλητής στίβου
Επόμενο άρθροΤέμπη: «Από δολοφόνους δεν δέχομαι χρήματα» λέει πατέρας θύματος για τις αποζημιώσεις της Hellenic Train