Δήμος Λαρισαίων: Δημοπρασία για την εκμίσθωση αναψυκτηρίου στο Πάρκο Αλκαζάρ

Ο Δήμος Λαρισαίων διενεργεί φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση αναψυκτηρίου εμβαδού σαράντα τεσσάρων τετραγωνικών μέτρων (44 τ.μ.) με εγκαταστάσεις MINI GOLF που βρίσκεται στο Πάρκο Αλκαζάρ.

Μέρος του μισθίου αποτελεί και το τμήμα του υπαίθριου χώρου του ακινήτου στην άμεση περιοχή του καταστήματος για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, με την επιφύλαξη των προβλεπόμενων στο άρθρο 10 της διακήρυξης.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 30/5/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 (έναρξη συνεδρίας της επιτροπής της δημοπρασίας) έως 11:30 (λήξη εκφώνησης προσφορών) στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Λάρισας (Ίωνος Δραγούμη 1, 3ος όροφος) από την επιτροπή διεξαγωγής δημοπρασιών του άρθρου 1 του Π.Δ. 270/81, που ορίστηκε με την υπ’ αριθμ. 16/2024 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξουν ενδιαφερόμενοι, η δημοπρασία θα επαναληφθεί στις 6/6/2024, ημέρα Πέμπτη με τους ίδιους όρους και στον ίδιο χώρο. Αν κι αυτή δεν φέρει αποτέλεσμα, η εκμίσθωση μπορεί να γίνει με απευθείας συμφωνία, της οποίας τους όρους καθορίζει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναλυτικά, η Περίληψη Διακήρυξης

Προηγούμενο άρθροBeeDay24 – Μία γιορτή για την ημέρα της Μέλισσας από τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Θεσσαλίας | 19-20/5 στη Λάρισα
Επόμενο άρθροΛάρισα: Ανήλικοι λεηλατούσαν βαγόνια του ΟΣΕ