Γιατρός και θεία του 20χρονου Γεράσιμου Ιάσονα: Ψευδείς ειδήσεις για την πορεία του παιδιού, μείνετε κοντά μας με τις ευχές σας

Για δύσκολο και ανηφορικό δρόμο που έχει να αντιμετωπίσει ο 20χρονος τραυματίας φοιτητής, Γεράσιμος Ιάσονας Γεωργιάδης, κάνει λόγο η γιατρός και θεία του παιδιού, Ελένη Γεωργιάδου.

Όπως τονίζει «Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου ,να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που στέκονται στο πλευρό μας και προσεύχονται μαζί μας για τη Ζωή του Γεράσιμου και των υπολοίπων διασωληνωμένων παιδιών του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Το κανάλι του AΝΤ1, διέδωσε ψευδείς ειδήσεις για την πορεία του παιδιού ,αλλά οι ευχές όλων μας είναι να βγει αληθινό αυτό το ψεύδος και να αναρρώσει γρήγορα το παιδί μας. Μείνετε κοντά μας με τις ευχές σας ,την αγάπη σας και την προσευχή σας.

Έχουμε πολύ δύσκολο και ανηφορικό δρόμο μπροστά μας. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές των ΜΕΘ κλινικών δίνουν αγώνα καθημερινό και ηρωικό για να κρατήσουν όλους τους ανθρώπους μας στη ζωή και τους είμαστε ευγνώμονες .

Με εκτίμηση σε όλους σας …

Η Γιατρός και θεία του Γεράσιμου….

Ελένη Γεωργιάδου».

Πηγή: magnesianews.gr

Προηγούμενο άρθροΛαρισαίοι που «έφυγαν» από τη ζωή
Επόμενο άρθροΟ Λαρισαίος αστυνομικός Β. Ντόντος για τις πρώτες εικόνες που αντίκρυσε στο δυστύχημα των Τεμπών