Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η επίσημη απάντηση στα δημοσιεύματα για διορισμό γυναίκας που καταδικάστηκε για πλαστά εισιτήρια

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στην Κύπρο εδώ και λίγες ώρες δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομα του υφυπουργού Πολιτισμού, Μιχάλη Χατζηγιάννη σε διορισμό συμβούλου που βαρύνεται με ποινική καταδίκη για απάτη.

Πιο συγκεκριμένα, τα αναληθή δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι στο γραφείο του Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει διοριστεί μια 42χρονη γυναίκα η οποία καταδικάστηκε πρόσφατα σε φυλάκιση με αναστολή για υπόθεση κυκλοφορίας πλαστών εισιτηρίων εισόδου σε συναυλία.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλοντας να πάρει θέση για όσα γράφονται, εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ξεκαθάρισε: «Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρησης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ίδιας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο».

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα δημοσιεύματα θέλουν την 42χρονη γυναίκα να είναι σύμβουλος του υφυπουργού Πολιτισμού, Μιχάλη Χατζηγιάννη, για θέματα Τύπου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια είχε καταδικαστεί το 2010 μετά από καταγγελία συνεταίρου της, σε μια συναυλία που είχε γίνει στην Λάρνακα του Σάκη Ρουβά και εκεί έγινε πλαστά εισιτήρια και έπαιρνε τα χρήματα.

Πηγή: tlife.gr

Προηγούμενο άρθροΛάρισα: Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό στην οδό Λαγού (φώτο)
Επόμενο άρθροSurvivor All Star spoiler 17/05: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα