Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Ιούνιος 2023: Πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιό σου;

Φτάσαμε Ιούνιο. Πώς θα είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο του tlife.gr, Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι ενέργειες που προέρχονται από τον Λέοντα και τους Διδύμους σε βοηθούν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου προσφέρει ο Δίας κατά την παραμονή του στο ζώδιο σου. Αυτόν τον μήνα ο Άρης σε προκαλεί να στοχεύσεις ψηλά και μακριά. Σε ενθαρρύνει να αναλάβεις δράση και να πάρεις αποφάσεις. Η φυσική σου εξουσία αναλαμβάνει τα πρωτεία. Μεταξύ 1ης και 4ης και από τις 22 οι παράφωνες ενέργειες του Καρκίνου πυροδοτούν υποχρεώσεις που δεν έχεις δει ακόμα να έρχονται. Να είσαι καθησυχαστική όμως με τους γύρω σου όταν καταβάλλεσαι από στιγμές άγχους, πέρα από το γεγονός ότι οι ενέργειες των Διδύμων σε εμψυχώνουν. Ο Άρης προάγει σημαντικά την πρόοδο σου και σου δίνει αυτό το χάρισμα που προσελκύει εκείνους τους ανθρώπους που θα στηρίξουν τις προσπάθειες σου. Τα πράγματα στα οικονομικά δεν είναι τόσο λαμπερά, γιατί σοβαροί πλανήτες σου ζητούν να αντιμετωπίσεις το θέμα των χρημάτων σου πιο σοβαρά. Μεταξύ 12 και 27 η φαντασία σου προσθέτει ενδιαφέρον στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Το να ξεφύγετε από τη ρουτίνα θα αναζωπυρώσει το πάθος. Εάν είσαι μόνη, εξασφαλίζεις χρόνο στον εαυτό σου και στις κοινωνικές σου δραστηριότητες. Έτσι αναμένεται μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία που η συνέχεια και εξέλιξη της θα εξαρτηθεί καθαρά από σένα.

Ταύρος
Με τον Δία εγκαταστημένο στο ζώδιο σου τα πράγματα βελτιώνονται μέρα με τη μέρα. Συνδεδεμένος με τον Κρόνο στους Ιχθύες το τυχερό αστέρι και η εξέλιξη σου προσφέρει ευκαιρίες που στοχεύουν στο να φέρουν περισσότερη άνεση και σταθερότητα στη ζωή σου. Αυτές οι πιθανότητες είναι σύμφωνες με τις φιλοδοξίες σου, αλλά και με την φύση σου. Επομένως αυτό που έχεις αναλάβει και επιθυμήσει είναι βέβαιο ότι θα αναπτυχθεί. Η ανάπτυξη σου στα εργασιακά είναι σίγουρη και η καθημερινότητα σου περνά ευχάριστα και δημιουργικά. Αν αντιμετωπίσεις τις αποφάσεις ενός ατόμου με το οποίο δεν μοιράζεσαι τις ίδιες ιδέες, απόφυγε τις αντιπαραθέσεις μαζί του. Αντίθετα δες και αντιμετώπισε αυτό το άτομο σαν σύμμαχο. Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσεις χρόνο αντί να τον σπαταλάς ενισχύοντας και πυροδοτώντας τις εχθροπραξίες. Από οικονομικής πλευράς, αυτός ο τομέας δεν είναι το πρωταρχικό σου μέλημα, αλλά μπορεί να γίνει επειδή κάποιος γύρω σου έχει ίσως καλά παραδείγματα. Η απλότητα στη συναισθηματική σου ζωή, ιδιαίτερα αν διατηρείς μια μόνιμη σχέση, είναι γεμάτη αρετές έστω κι αν κάποιες στιγμές δημιουργεί μικρές απογοητεύσεις. Εάν είσαι μόνη, αυτόν τον μήνα η Αφροδίτη φέρνει στον δρόμο σου ένα άτομο που θα τραβήξει την προσοχή σου.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος συνεχίζει να φωτίζει το δικό σου ζώδιο και η διάθεση σου είναι αρκετά ανεβασμένη. Δεν διατίθεσαι να αφήσεις τίποτα να χαλάσει το κέφι σου και η αίσθηση ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα σε κάνει πιο παραγωγική. Μια πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο σου στις αρχές του μήνα σε καλεί να συνειδητοποιήσεις πολλά πράγματα και να πάρεις αποφάσεις για την εξέλιξη των σχέσεων σου. Αν και η αισιοδοξία σου βρίσκεται στα ύψη για τον τομέα των επαγγελματικών σου, ο Κρόνος έχει αναλάβει το τιμόνι αυτού του τομέα. Οι υποσχέσεις που πιθανά σου έχουν δώσει μπορεί να μην έχουν ακόμα τηρηθεί, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να απογοητεύεσαι. Αντίθετα δείξε συνέπεια σε όλα αυτά που ήδη έχεις αναλάβει και να είσαι βέβαιη πως θα έρθουν και τα καλύτερα. Από οικονομικής πλευράς, μέχρι τις 11 έχεις την ευκαιρία να ενημερώσεις τους λογαριασμούς σου. Κάν’ το και δεν θα βγεις χαμένη. Καταφέρνεις έξοχα να χαλαρώσεις την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ακόμα κι αν νιώθεις ότι κάποια πράγματα δεν σε ικανοποιούν απόλυτα, κυρίως το 2ο δεκαπενθήμερο. Εάν είσαι μόνη, βρίσκεσαι σε μια θολή ψυχική κατάσταση και οι επιθυμία σου να γνωρίσεις νέους ανθρώπους είναι ανάμεικτη. Παρόλα αυτά μπορείς να απολαύσεις το φλερτ χωρίς όμως να επενδύεις συναισθηματικά. Μπορείς να διασκεδάσεις και να περάσεις εξίσου όμορφα.

Καρκίνος
Χάρη στην παρουσία του Δία στον Ταύρο είσαι πιο ήρεμη και πιο αισιόδοξη. Ωστόσο μπορεί κάποιες στιγμές να βιώνεις μια ανυπομονησία, καθώς οι εξελίξεις που περιμένεις δεν είναι άμεσες. Ο πλανήτης της εξέλιξης και της επέκτασης συνδέεται με τον Κρόνο στους Ιχθείς και αυτό προμηνύει αργά, αλλά σταθερά βήματα εξέλιξης προς τα εμπρός. Η ατμόσφαιρα στα εργασιακά είναι τόσο ήρεμη που μπορεί να αρχίσεις να αναρωτιέσαι πότε θα αλλάξουν τα πράγματα. Όλα θα πάνε καλά να είσαι βέβαιη, απλά είναι θέμα χρόνου. Εάν κάποιος σου προσφέρει κάτι που θα σε έκανε να κερδίσεις περισσότερα χρήματα σκέψου το προσεκτικά. Μεταξύ 1ης και 11ης μια πρόταση που σου έχει γίνει συνεχίζει να ισχύει. Εάν χρειάζεσαι χρόνο για να σκεφτείς, πάρε τον, αλλά όχι για μια αιωνιότητα. Ο Κρόνος σε βοηθά, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να κάνεις κατάχρηση της προστασίας του. Μέχρι τις 11 οι πλανήτες στον Ταύρο παράγουν ευεργετικά αποτελέσματα στον έρωτα. Οι ανταλλαγές είναι ήρεμες και εποικοδομητικές. Έτσι η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία υπόσχεται πολλά. Απλά πριν εναποθέσεις την καρδιά σου στα χέρια του καλό θα είναι να βάλεις τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα. Στις 21 ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και είναι καιρός να βγεις στο προσκήνιο. Ο Ερμής ενώνεται με τον Ήλιο στο ζώδιο σου επίσης στις 26, θέτοντας τις βάσεις για περισσότερη ευκολία στην επικοινωνία.

Λέων
Ο Ιούνιος ξεκινά ιδιαίτερα δημιουργικά για σένα, με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Τοξότη και τον 5ο ηλιακό οίκο σου -αυτόν της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας. Αυτό το φεγγάρι αναδεικνύει αυτό το μέρος της ζωής σου και θα μπορούσε να κάνει αποκαλύψεις για ένα δημιουργικό έργο στο οποίο εργάζεσαι, να φωτίσει καινούριες πτυχές της της σεξουαλικότητας σου ή να φέρει ειδήσεις για μια εγκυμοσύνη γύρω σου. Αν δεν έχεις εκκρεμή ταξιδιωτικά σχέδια, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσεις να κάνεις τις κρατήσεις σου. Με τον Άρη και την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, είσαι έτοιμη για δράση σε επαγγελματικά και αισθηματικά. Είναι δύσκολο να σου πει κάποιος όχι, γι’ αυτό και μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις στρατηγικές του προηγούμενου διαστήματος. Είσαι πρόθυμη να συζητήσεις τα όποια προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και να δώσεις λύσεις που θα αναθερμάνουν τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, με τόση κοινωνικότητα αποκλείεται να πλήξεις. Οι κοινωνικές επαφές αυξάνονται καθώς και οι νέες γνωριμίες. Σε αυτό το κλίμα ευφορίας πρόσεξε ωστόσο να μην παραπλανηθείς και μπεις σε περίπλοκες καταστάσεις.

Παρθένος
Ο Ιούνιος ξεκινά στη μέση της σεζόν των Διδύμων, μια ιδιαίτερη στιγμή για την καριέρα και τη φήμη σου. Τείνεις να σε αναγνωρίζουν περισσότερο και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη αυτόν τον μήνα. Ωστόσο η Πανσέληνος στις πρώτες μέρες του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη αναδεικνύει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Η παρουσία του Δία στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις τα πράγματα και ανάλογα με τα γεγονότα και τις συνθήκες το αστέρι της τύχης σε προσκαλεί να διευρύνεις το πεδίο δράσης σου. Σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις άτομα που διαφέρουν από τις συνήθειες σου και σε ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσεις τα χαρίσματα και τις ικανότητες σου. Έρχεται η ελπιδοφόρα μικρή ώθηση στα επαγγελματικά, αλλά δεν θα τα κάνει όλα. Αντί ωστόσο να εστιάσεις στο τι δεν πάει καλά, ρίξε μια ματιά στα πολυάριθμα ταλέντα σου και ξεπέρασε τον εαυτό σου. Στην αρχή αυτό μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο, αλλά αν δώσεις χρόνο στον εαυτό σου θα φτάσεις εκεί που θέλεις με σχετική ευκολία και θα λάβεις την ικανοποίηση που περιμένεις. Αν και δεν είναι προφανές, η σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί και έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί. Εάν είσαι μόνη, αυτόν τον μήνα τα αστέρια είναι φανταχτερά επάνω σου και φέρνουν στη ζωή σου νέους ανθρώπους, γι’ αυτό απόλαυσε τη ζωή, τα θαύματα και το φλερτ.

Ζυγός
Οι ενέργειες που προέρχονται από τους Διδύμους και τον Λέοντα είναι θετικές. Δημιουργούν συνθήκες που σε κάνουν να γνωρίζεις ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να σε ανεβάσουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Αντί να χάνεις χρόνο κάνοντας ερωτήσεις που δεν έχουν απάντηση, καλωσόρισε αυτό που έρχεται με χαρά. Τόλμησε να πειραματιστείς με διαφορετικές λύσεις γιατί εκεί βρίσκεται το κλειδί της επιτυχίας σου. Επίσης, μελέτησε όλες τις προτάσεις ακόμα και εκείνες που φαίνονται να είναι απρόσιτες, δύσκολες ή άγνωστες. Για να το πετύχεις αυτό το μικρό θαύμα εμπιστεύσου τον εαυτό σου και άκουσε την εσωτερική σου φωνή. Η καθημερινότητα είναι δεδομένη στα εργασιακά, αλλά μακροπρόθεσμα γίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Άδραξε κάθε ευκαιρία και μίλησε για τις φιλοδοξίες και τα σχέδια σου. Από οικονομικής πλευράς η κατάσταση είναι σταθερή, αλλά καλό θα ήταν να ξεκουράσεις λίγο την πιστωτική σου κάρτα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα φέρνει ευχάριστες επαφές με φίλους, διασκέδαση και εύνοια στην ερωτική σου ζωή. Εάν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική. Απόλαυσε τις καλές στιγμές με τον αγαπημένο σου χωρίς να κάνεις χίλιες ερωτήσεις. Φρόντισε τον εαυτό σου και βρες πηγές που σε βοηθούν να απαλλαγείς από το άγχος που σε κυριεύει κατά διαστήματα.

Σκορπιός
Μια αλλαγή έχει ξεκινήσει από τον περασμένο μήνα και οφείλεται στον Δία. Σε σχέση με τον Κρόνο, ο τυχερός πλανήτης σου προσφέρει ευκαιρίες που στοχεύουν στο να εμπλουτίσουν την ύπαρξη σου με άνεση και σταθερότητα. Αυτό μπορεί να ακούγεται καλό, αλλά επειδή ο Ουρανός είναι γύρω, πρέπει να ξέρεις ότι αυτές οι εξελίξεις θα γίνουν όχι απαραίτητα ομαλά. Θα είναι περίπλοκο το να διαπραγματευτείς, αλλά σε αντάλλαγμα θα σου φέρει μια ωραία βελτίωση ή μια ωραία νίκη. Για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει λίγο να λες στους συνομιλητές σου αυτά που θέλουν να ακούσουν και καθησυχάζοντας τους για τα όσα τους ανησυχούν. Η εξέλιξη των επαγγελματικών σου είναι καθαρά στο χέρι σου. Βρες λοιπόν την ηρεμία σου για να ολοκληρώσεις τις διαπραγματεύσεις προς όφελος σου. Από οικονομικής πλευράς η καθημερινότητα είναι εξασφαλισμένη και ο κουμπαράς σου λειτουργεί σαν γούρι. Ωστόσο μην παρασύρεσαι σε ατασθαλίες. Μετά από μια ήρεμη και χωρίς γεγονότα περίοδο, ο έρωτας παίρνει το χρώμα του πάθους. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Λέοντα, οι συγκρούσεις και τα παράπονα ωστόσο αλλάζουν τον τόνο τους. Αυτόν τον μήνα έχεις την επιλογή: ή διατηρείς το πάθος και τον έρωτα ή ρίχνει λάδι στη φωτιά. Εάν είσαι μόνη, η Αφροδίτη φέρνει στον δρόμο σου κάποιο ιδιαίτερα ελκυστικό άτομο που θα σε εκπλήξει με τις ευαισθησίες και τις ανθρώπινες ιδιότητες του.

Τοξότης
Αυτόν τον μήνα με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να κάνεις πιο συγκεκριμένα τα έργα και τους στόχους σου. Αυτές οι ενέργειες σε ενθαρρύνουν να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια έρχονται στον δρόμο σου. Σου μεγαλώνουν την επιθυμία να αναλάβεις και κυρίως να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν και θα σε στηρίξουν. Ωστόσο για να αποφύγεις τις καθυστερήσεις από δυσεπίλυτα προβλήματα, μην παραβλέπεις ορισμένες λεπτομέρειες. Έτσι, οι παραφωνίες που έρχονται από τον Κρόνο δεν σου επιτρέπουν να χάσεις άλλο χρόνο. Επίσης, όλον αυτόν τον μήνα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις ενέργειες που προέρχονται από τους Διδύμους. Μην σκορπίζεσαι, γιατί επιδιώκοντας έναν στόχο τη φορά θα φτάσεις πιο εύκολα στον στόχο σου. Τα επαγγελματικά σχέδια σου βρίσκονται σε καλό δρόμο και με το θρυλικό χιούμορ σου προσελκύεις τους κατάλληλους ανθρώπους. Υπό αυτές τις συνθήκες όλα προχωρούν με τις καλύτερες συνθήκες, εκτός εάν αντιμετωπίσεις τα πράγματα επιπόλαια. Στα οικονομικά, διαχειρίσου τη θρυλική γενναιοδωρία σου με φειδώ γιατί μπορεί να σου κοστίσει ακριβά στο τέλος του μήνα. Συνέχισε να αγκαλιάζεις τον ερωτικό σύντροφο σου και γέμισε τον με όλη σου την αγάπη. Δώσε του περισσότερη προσοχή απ’ ότι συνήθως και γίνε πιο εκδηλωτική. Αν μπορείς οργάνωσε μια απόδραση αποκλειστικά για τους δυο σας. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε τις χάρες της Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα, που σου δίνει τη δυνατότητα να αποπλανήσεις ένα άτομο που μέχρι τώρα ίσως και να σου ξέφευγε.

Αιγόκερος
Η αρμονική όψη που συνδέει τον Δία με τον Κρόνο εγγυάται την εξέλιξη σου. Από αυτόν τον μήνα μπορείς να ενδιαφερθείς περισσότερο για τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Αν έχεις ιδέες, ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις το σκηνικό και τις προϋποθέσεις για να υλοποιηθούν. Επομένως, μπορείς να πάρεις τον χρόνο σου και η επιμονή και η δύναμη της δουλειάς σου τώρα θα γίνουν αντιληπτές και θα εκτιμηθούν. Μέχρι τις 11 όλα προχωρούν εξαιρετικά, αλλά στη συνέχεια λόγω των γεγονότων και των περιστάσεων αναρωτήσου μήπως είσαι πολύ σκληρή με τους άλλους ή με τις καταστάσεις. Αν ναι, μπορείς να προσπαθήσεις να αλλάξεις τακτική και να γίνεις πιο αυθόρμητη και πιο φιλική. Η αντοχή σου στα επαγγελματικά κάνει θαύματα, οι ιδέες σου είναι λαμπρές και καταφέρνεις να είσαι σε όλα τα μέτωπα με απίστευτη δεξιοτεχνία. Αν ακούς ψίθυρους πίσω από την πλάτη σου, κάνε πως δεν ακούς και μην αποσυντονίζεσαι. Από οικονομικής πλευράς, αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή για εξέλιξη, οπότε συνέχιζε την ίδια τακτική στη διαχείριση των χρημάτων σου. Μεταξύ 5ης και 27ης μπορείς να αναζωπυρώσεις τη φλόγα του πάθους που τώρα τρεμοπαίζει στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, η Αφροδίτη έχει επίδραση επάνω σου και φέρνει ένα άτομο στον δρόμο σου που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Υδροχόος
Μπαίνουμε στον Ιούνιο στη μέση της σεζόν των Διδύμων, μια ιδιαίτερα διασκεδαστική εποχή του χρόνου για εσένα καθώς οι Δίδυμοι είναι ο 5ο οίκος της ευχαρίστησης, της δημιουργικότητας και της ψυχαγωγίας. Έτσι ο μήνας αναμένεται να είναι ένας κοινωνικός μήνας για σένα. Λίγες μέρες υψηλής ενέργειας που οδηγούν στην Πανσέληνο στον Τοξότη στον 11ο οίκο των φίλων, των ομάδων και της κοινότητας. Στις 5/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών για μια ασυνήθιστα παρατεταμένη διαμονή, καθώς θα γίνει ανάδρομη από τις 22 έως τις 4/9. Αυτό θα κάνει και το καλοκαίρι ενδιαφέρον. Η Αφροδίτη κυβερνά το σπίτι και την οικογένεια σου. Έτσι, μπορεί να ψάξεις για ένα νέο σπίτι ή μπορεί να είσαι ανοιχτή στο να γνωρίσεις νέα άτομα ίσως και ταξιδεύοντας. Από τη φύση τους οι μεγάλες ιδέες σε καθοδηγούν κυρίως στα εργασιακά. Εάν μπορείς κανόνισε να είναι πρακτικές στην εφαρμογή τους, χαμήλωσε τον τόνο της φωνής σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τους άλλους. Με αυτόν τον τρόπο οι δυσκολίες θα διαγραφούν. Από οικονομικής πλευράς αν σε προλάβει μια εκκρεμότητα αυτόν το μήνα μην το θεωρήσεις κακό, αντίθετα δες το ως μια ευκαιρία να βάλεις τα οικονομικά σου σε μια τάξη. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Λέοντα, ο έρωτας σου υπόσχεται υπέροχες στιγμές αλλά κατά περιόδους και ταραχώδεις. Από την άλλη εάν καταφέρεις να κατευνάσεις την υπερβολή σου ο έρωτας θα στο ανταποδώσει εκατονταπλάσια.

Ιχθείς
Μην εκπλαγείς αν βρεις τον εαυτό σου αυτόν μήνα ασυνήθιστα απασχολημένο με μια μακρά λίστα υποχρεώσεων με άτομα που πρέπει να δεις ή μέρη που πρέπει να πας. Η Πανσέληνος στον Τοξότη φωτίζει το 10ο οίκο της καριέρας και των επαγγελματικών και μπορεί να φέρει αποκαλύψεις σχετικά με μια προαγωγή ή μια συναρπαστική ευκαιρία εργασίας. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα στον 6ο οίκο της εργασίας, της υγείας και του τρόπου ζωής σου, ανοίγοντας την πόρτα για αλλαγές σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου τους επόμενους τέσσερις μήνες. Αν και η κατάσταση στα ερωτικά βελτιώνονται μέρα με τη μέρα, δεν νιώθεις ακόμα ασφαλής. Αυτόν τον μήνα δεν πρέπει να αμφιταλαντεύεσαι από τις θέσεις σου, αν θέλεις να έχεις ησυχία. Από το τέλος του μήνα όλα κυλούν ομαλά. Αυτή την ενέργεια αξιοποίησε τη από τη θετική της πλευρά και πρόσθεσε πάθος και φαντασία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου χρησιμοποιούν εξαιρετικούς τρόπους για να σε παρασύρουν. Αν είχες αμφιβολίες για τη δύναμη της αποπλάνησης ή τις προθέσεις κάποιων ανθρώπων θα διαλυθούν. Για τη συνέχεια εσύ αποφασίζεις. Στις 11 ο Ερμής περνά στους Διδύμους και αυτό μπορεί να μοιάζει σαν να επιστρέφεις αφού πέρασες χρόνο μακριά.

Πηγή: tlife.gr

Προηγούμενο άρθροΕυρωκοινοβούλιο: Άρση της ασυλίας για τον Αλέξη Γεωργούλη αποφάσισε η Ολομέλεια
Επόμενο άρθροΟ Πέτρος Φιλιππίδης θα δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την καταδίκη