Προς μετωπική Κασσελάκη – Αχτσιόγλου: Παρασκηνιακές επαφές ενόψει του δεύτερου γύρου

Σε μετωπική σύγκρουση οδηγούνται Στέφανος Κασσελάκης με Έφη Αχτσιόγλου ενόψει της τελικής τους αναμέτρησης για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση Αχτσιόγλου τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά τα τελικά αποτελέσματα, είναι γεμάτη καρφιά για τον ανθυποψήφιό της, που προηγείται καθαρά στην τελική ευθεία, με ένα αποτέλεσμα που πολύ δύσκολα μπορεί να είναι ανατρέψιμο.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, με τη δήλωσή του, στάθηκε ευθέως απέναντι στον νικητή του πρώτη γύρου, με τα μέλη της Ομπρέλας να θεωρείται βέβαιον ότι την ερχόμενη Κυριακή θα συνταχθούν με την Αχτσιόγλου.

Ενδιαφέρον έχει με ποιον θα συνταχθεί ο Νίκος Παππάς, που στη δήλωσή του μετά το τελικό αποτέλεσμα απέφυγε να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα.

Ακόμα όμως και αν ο Παππάς συντασσόταν με την Αχτσιόγλου, εξέλιξη πολύ δύσκολη, είναι βέβαιον ότι τουλάχιστον οι μισοί ψηφοφόροι του δεν θα τον ακολουθούσαν.

Από το πρωί σήμερα ξεκινούν οι παρασκηνιακές επαφές ενόψει του δεύτερου γύρου, ενώ το διάστημα έως την Κυριακή αναμένεται ιδιαίτερα συγκρουσιακό, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι το αμέσως επόμενο ζητούμενα, ενώ ενδιαφέρον είναι αν θα δούμε και ντιμπέιτ μεταξύ των δυο.

Βασίλης Σκουρής

Πηγή: ieidiseis.gr