Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας – Πρώτος μάρτυρας ο Μάνος Δασκαλάκης

Σήμερα, Τρίτη (31/01), ξεκινά η δίκη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη από την Πάτρα, με κατηγορούμενη την 34χρονη προφυλακισθείσα μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, βρίσκεται αντιμέτωπη με τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και ότι δεν σκότωσε εκείνη την 9χρονη κόρη της πριν από ακριβώς έναν χρόνο μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Η πλευρά Πισπιρίγκου θα υποστηρίξει πως τα 6 ml κεταμίνης που βρέθηκαν στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας ήταν θεραπευτική δόση και όχι θανατηφόρα.

Η δίκη θα ξεκινήσει με πρώτο μάρτυρα κατηγορίας τον Μάνο Δασκαλάκη, πατέρα των τριών κοριτσιών. Για τους δικαστές η κατάθεσή του φαίνεται πως έχει βαρύνουσα σημασία καθώς είναι εκείνος που ίσως αποκαλύψει το κίνητρο πίσω από τους τρεις ανεξιχνίαστους θανάτους των παιδιών, καθώς αναμένεται να απαντήσει σε κομβικής σημασίας ερωτήσεις.

Για την πολύκροτη υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας αναμένεται να καταθέσουν συνολικά 52 μάρτυρες κατηγορίας, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η ανακοίνωση των 20 μαρτύρων υπεράσπισης τους οποίους επικαλείται ο Αλέξης Κούγιας.

Προηγούμενο άρθρο“Καταπέλτης” ο Light: “Πριν ηθικολογήσετε να κοιτάζετε τα χάλια σας στον καθρέφτη, Κύριε Λιάγκα”
Επόμενο άρθροSurvivor All Star spoiler: Αποβάλλονται 2 παίκτες για χρήση κινητού;