Σκιάθος: «Με χώρισε, ήπια και έκλεψα»

Κλέφτης έγινε ένας 34χρονος στη Σκιάθο, όχι από ανάγκη, αλλά εξαιτίας ερωτικής απογοήτευσης και του αλκοόλ που είχε καταναλώσει. Ο άνδρας κατηγορούνταν για τρεις περιπτώσεις κλοπής οχημάτων, δύο τετελεσμένων και μία σε απόπειρα και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή.

Το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 30-06-2024 το απόγευμα έως τη Δευτέρα 1-07-2024 το πρωί στη Σκιάθο, αφαίρεσε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ενώ αποπειράθηκε να αφαιρέσει ένα ακόμη Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Τα αφαιρεθέντα οχήματα αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους.

Ο κατηγορούμενος κάθισε χθες στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου και απέδωσε την πράξη του στην ερωτική απογοήτευση και στο αλκοόλ που κατανάλωνε. Όπως είπε στο Δικαστήριο «δεν έχω ανάγκη να κλέψω είμαι επιχειρηματίας, έχω κτήματα με ελιές»!

Ως μάρτυρας κατέθεσε ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων, που είπε ότι σε συνεννόηση με πελάτη του είχε αφήσει το αυτοκίνητο έξω από το συνεργείο για να το παραλάβει, αλλά δεν έκρυψε το κλειδί, για να το βρει ο πελάτης του και το άφησε πάνω στη μίζα. Το αυτοκίνητο βρήκε ο κατηγορούμενος το πήρε και έφυγε.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, είπε ότι του τηλεφώνησε η Αστυνομία και τον ενημέρωσε ότι βρήκε το αυτοκίνητό του που είχε κλαπεί, πήγε και το παρέλαβε.

Όσον αφορά στο δίκυκλο που έκλεψε, σύμφωνα με τη δικογραφία το βρήκε στην περιφερειακή οδό της Σκιάθου.

Πηγή: magnesianews.gr

Προηγούμενο άρθροΑθ. Γκανάς: Η Λάρισα “κάθεται” σε σεισμογενές ρήγμα 11 χλμ. – “Καμπανάκι” για το ύψος των κτιρίων της
Επόμενο άρθροΕλασσόνα: Τροχαίο ατύχημα με δυο τραυματίες