Στέφανος Τσιτσιπάς: Απίστευτες κατηγορίες από συναθλητή του – «Χτύπησε θεατή, έχει θέματα, δεν τον συμπαθεί κανείς»

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά ενάντια στον Νίκ Κύργιο στον τρίτο γύρο του Wimbledon ήταν αναμφισβήτητα επεισοδιακός με τον Έλληνα τενίστα μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα του να κατηγορεί τον συναθλητή του για bullying.

O Nικ Κύργιος φυσικά δε θα μπορούσε να αφήσει αυτή την κατηγορία αναπάντητη και προχώρησε σε μερικές απίστευτες καταγγελίες έναντι του Στέφανου Τσιτσιπά.

«Δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω πώς του έκανα bullying. Αυτός πετούσε μπάλες σε μένα, αυτός χτύπησε θεατή, αυτός πέταξε την μπάλα έξω από το γήπεδο. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Με εξαίρεση το ότι πήγα μερικές φορές στον umpire, δεν έκανα τίποτα ασεβές προς τον Στέφανο σήμερα. Δεν πετούσα εγώ τις μπάλες. Δεν ξέρω τι να πω» ανέφερε αρχικά ο Νικ Κύργιος για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Σε άλλο σημείο είπε: «Εγώ αισθάνομαι υπέροχα. Το τσίρκο είχε να κάνει με αυτόν σήμερα. Εγώ αισθανόμουν υπέροχα. Αισθάνομαι μια χαρά, είμαι έτοιμος να ξαναπαίξω και αύριο. Απλά προσπαθεί να τα ρίξει σε μένα, έχει σοβαρά θέματα. Εγώ είμαι καλός στα αποδυτήρια, έχω πολλούς φίλους, για να ξέρετε. Είμαι από τους πιο συμπαθείς. Αυτόν δεν τον συμπαθούν, ας το πούμε».

Πηγή: tlife.gr

Προηγούμενο άρθροSurvivor spoiler 03/07: Εκτός τελικού ο Άρης Σοϊλέδης! Η απόλυτη ανατροπή στο Survivor
Επόμενο άρθροΣπύρος Μαρτίκας: Έτσι απάντησε σε αρνητικά σχόλια για τη σχέση του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου