«Τελειώνει» ο Αχιλλέας Μπέος από την ΠΑΕ Βόλος, στο «σφυρί» η ομάδα και κίνδυνος διάλυσης

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, προανήγγειλε την αποχώρησή του από την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος στο τέλος της σεζόν και τόνισε ότι θα παραδώσει την ομάδα “καθαρή” οικονομικά, αλλά αν δεν βρεθεί επενδυτής θα οδηγηθεί σε διάλυση.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε ότι υπήρξαν προσπάθειες για παραχώρηση της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος σε ισχυρούς επιχειρηματίες, η οποία δεν είχε όμως αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να υπάρχει πια κίνδυνος για την επόμενη ημέρα της ομάδας, ακόμη και αν αυτή παραμείνει στη Super League 1.

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου

“Το 2017 με την φιλοδοξία να ενώσω ποδοσφαιρικά τον Βόλο και τη Μαγνησία και να τον βγάλω από την ποδοσφαιρική ανυπαρξία των μικρών κατηγοριών δημιούργησα εκ του μηδενός την ομάδα του Βόλου, τη σημερινή ΠΑΕ Βόλος.

Μοναδικός μου στόχος μια ομάδα ισχυρή, που θα σέβονται φίλοι και αντίπαλοι, με ευρωπαϊκά όνειρα και προοπτικές. Η προσπάθειά μου, σε μέγιστο βαθμό, στέφθηκε από επιτυχία στο αγωνιστικό κομμάτι και η αδιάλειπτη και αξιοσημείωτη παρουσία της ομάδας στη Super League 1 αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα γι’ αυτό.

Η ομάδα μέχρι τέλος της σεζόν δίνει μια σκληρή και άνιση μάχη και βέβαια σε αυτή, όπως πάντα, μπροστάρης θα είμαι εγώ. Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, όμως, και ανεξαρτήτως της έκβασης της προσπάθειας αυτής, αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα. Οι προσπάθειες που κατέβαλα τα τελευταία 2,5 χρόνια να την παραδώσω στα χέρια ισχυρών και υγιών επιχειρηματιών ατυχώς δεν τελεσφόρησαν.

Έτσι η απόφασή μου είναι να την παραχωρήσω πεντακάθαρη οικονομικά σε όποιον εκδηλώσει ενδιαφέρον να ηγηθεί. Σε αντίθετη περίπτωση, δυστυχώς, η ομάδα θα διαλυθεί και μια ιστορική ευκαιρία για την πόλη να αποκτήσει ένα ισχυρό ποδοσφαιρικό σύλλογο, πραγματικό πρεσβευτή της, θα χαθεί δια παντός”.

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΛάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή 44χρονος
Επόμενο άρθροSurvivor 2024 – Spoiler 21/2: Από τον Βόλο στον Άγιο Δομίνικο