Την Κυριακή 10 Δεκέμβριου ο 19ος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου Τύρναβος – Λάρισα

Ο Δήμος Λαρισαίων, η ΔΗ.Κ.Ε.Λ., ο Δήμος Τυρνάβου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, με την στήριξη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, του ΣΥΒΑΣ Λάρισας, του ΣΔΥ Ν. Λάρισας, ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων, διοργανώνουν τον 19ο Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου Τύρναβος – Λάρισα «Στέλιος Καντώνιας» την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.00 το πρωί από την Κεντρική πλατεία Τυρνάβου και οι αθλητές περνώντας μέσα από την Αγία Σοφία, τα Δένδρα και τη Γιάννουλη θα τερματίσουν στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

Πρόκειται για πιστοποιημένο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου, σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και της IAAF, που διεξάγεται στην διαδρομή Τύρναβος – Λάρισα.

Οι Οργανωτές ΕΚΤΟΣ από τους αθλητές και τις αθλήτριες των σωματείων και το οικογενειακό τους περιβάλλον, προσβλέπουμε και στους ανεξάρτητους δρομείς, ελεύθερους ασκούμενους ή περιπατητές, καθώς και σε αθλούμενους άλλων αθλημάτων και μέλη κοινωνικών ομάδων, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

Προηγούμενο άρθροDon Leon: Τι αλλάζει στο κατηγορητήριο και τι θα πει ο τράπερ για τα χτυπήματα στα ΑΤΜ
Επόμενο άρθροΤο όνομα του «Μίκη Θεοδωράκη» δίνεται στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου