Το Netflix ανακοίνωσε και νέα αύξηση στα πακέτα συνδρομής του!

Η δημοφιλής πλατφόρμα ροής ανεβάζει για άλλη μια φορά τις τιμές της.

Το Netflix μπορεί να ανακοίνωσε αύξηση της συνδρομητικής του βάσης, αλλά ταυτόχρονα επιβεβαίωσε και τις φήμες πως θα ανεβάσει και τις τιμές του.

Η γνωστή πλατφόρμα ροής ψαχνόταν για ανακοινώσεις σχετικά με αύξηση της συνδρομής από την εποχή που ήταν σε εξέλιξη η απεργία των ηθοποιών και των σεναριογράφων και πλέον το έκανε πράξη.

Το πλάνο Basic ανεβαίνει από τα 10 στα 12 δολάρια το μήνα, ενώ αντίστοιχα το Premium πλάνο πάει από τα 20 στα 23 δολάρια το μήνα.

Το πακέτο με τις διαφημίσεις και το Standard πλάνο παραμένουν στις υπάρχουσες τιμές, δηλαδή στα 7 και 15,49 δολάρια το μήνα. Η προηγούμενη φορά που ανακοινώθηκε αύξηση στην τιμή συνδρομής ήταν στις αρχές του 2022.

«Παγώσαμε τις αυξήσεις τιμών για αρκετό καιρό και για να καλύψουμε τις ανάγκες και την παροχή ολοένα και πιο ποιοτικού περιεχομένου στα μέλη μας, σταδιακά τους καλούμε να πληρώσουν κάποια χρήματα παραπάνω», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία στην αναφορά οικονομικών αποτελεσμάτων της.

Μέσα σε όλα φαίνεται πως έπιασε τόπο και ο πόλεμος στον διαμοιρασμό κωδικών λογαριασμού, αφού η συνδρομητική βάση της πλατφόρμας έφτασε τα 247,15 εκατομμύρια, παρουσιάζοντας άνοδο 10% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Το τελευταίο τρίμηνο μόνο, προστέθηκαν 8,76 εκατομμύρια συνδρομητές, αριθμός ρεκόρ για νέες εγγραφές.

Το 30% των νέων εγγραφών δε ξεκίνησε με το πακέτο με τις διαφημίσεις.

Η κίνηση αυτή αφορά αρχικά την αγορά των ΗΠΑ, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο πως θα μετακυλήσει και σε άλλες αγορές και πιθανότατα και την ελληνική στους επόμενους μήνες.

Πηγή: gazzetta.gr/plus

Προηγούμενο άρθροΤα πιο δυνατά trends του φθινοπώρου στο Fashion City Outlet
Επόμενο άρθροΛαμία : Απίστευτο τροχαίο έχασε τον έλεγχο και γκρέμισε τοίχο σπιτιού τα ξημερώματα – “με γλίτωσε ο Θεός” ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ