Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρό βρέφος 2,5 μηνών

Δόθηκε μάχη στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας από τους γιατρούς να το επαναφέρουν χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα…

Τραγωδία τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/7) στο Νοσοκομείο Λαμίας, με ένα μωράκι 2,5 ετών να καταλήγει παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για να το επαναφέρει.

Όλα έγιναν γύρω στις 06:00’ το πρωί όταν η ανήλικη μητέρα Ρομά, πήγε το 2,5 μηνών αγοράκι της στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας με διάρροιες και εμφανή ανησυχία.

Αφού του έγιναν οι πρώτες ιατρικές πράξεις αποφασίστηκε η νοσηλεία του, καθώς υπήρχε ιστορικό μιας και την 1η Ιουλίου είχε εισαχθεί στην Παιδιατρική πάλι με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Μάλιστα οι γονείς του είχαν υπογράψει και το είχαν πάρει από το Νοσοκομείο στις 4 Ιουλίου, όταν φάνηκε να συνέρχεται από την ίωση.Μέχρι να γίνει η εισαγωγή του, η νεαρή μητέρα αποφάσισε να το ταΐσει, πιθανότατα για να σταματήσει το κλάμα, παρά τις ρητές οδηγίες των γιατρών να μην του δώσει τίποτα έως ότου ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και μεταφερθεί στο θάλαμο.

Το μωράκι έχασε τις αισθήσεις του, πιθανότατα από εισρόφηση και παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες όλου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, δεν επανήρθε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο Ιατροδικαστής Λαμίας για την εξέταση του 2,5 μηνών βρέφους, αλλά και η Αστυνομία προκειμένου να καταγράψει το γεγονός και να διενεργήσει την προανάκριση.

Η νεκροτομή, που θα φωτίσει περισσότερο τα αίτια της τραγωδίας, αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα (8/7).

Πηγή: lamiareport.gr

Προηγούμενο άρθροΣε σοβαρή κατάσταση 21χρονος μετά από καβγά σε γλέντι
Επόμενο άρθροΕμπορικός Σύλλογος Λάρισας: Ποιοι εκλέγονται στη νέα διοίκηση