Τρίκαλα: Ανοίγει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου ο Μύλος των Ξωτικών

Ανοίγει την ερχόμενη Παρασκευή τις πύλες του στα Τρίκαλα ο Μύλος των Ξωτικών, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας και καλεί τον κόσμο να γιορτάσει φέτος τα Χριστούγεννα, στην Χώρα των Θαυμάτων.

Κεντρική ηρωίδα η μικρή Αλίκη που μέσα απο παραμυθένιες διαδρομές και ακολουθώντας τον Ασπροκούνελο, φτάνει στο Μύλο των Ξωτικών όπου την υποδέχονται ο Αη Βασίλης, τα ξωτικά και όλοι οι ήρωες του Πάρκου και εκείνη αποφασίζει να μείνει μαζί τους τα φετινά Χριστούγεννα και να τους αφηγηθεί τις περιπέτειες που έζησε σ αυτό το ονειρικό ταξίδι.

Τις τελευταίες ημέρες τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να ρυθμιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια και όλα να είναι έτοιμα την Παρασκευή, για την υποδοχή των επισκεπτών.

Οι διοργανωτές εκτιμούν πως η προσέλευση του κόσμου θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ενώ είναι χαρακτηριστικό πως σε στα ξενοδοχεία και τα καταλύματα της περιοχής η πληρότητα αγγίζει σχεδόν το 100% και όσοι δεν έχουν κάνει ήδη κράτηση μπορούν να ελπίζουν μόνο σε ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Προηγούμενο άρθροΖώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022
Επόμενο άρθροΜουντιάλ 2022: Πρεμιέρα για την γιορτή του ποδοσφαίρου στο Κατάρ