Τρόφιμα συγκέντρωσε και προσέφερε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Τρόφιμα συγκέντρωσε και προσέφερε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων .

Τα είδη παρέδωσαν η διευθύντρια του σχολείου κα Τζήκα Αγάπη και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου κος Μινήσιος Μανώλης οι οποίοι τόνισαν ότι με την πρωτοβουλία αυτή θέλησαν να δείξουν την ευαισθητοποίηση και την αλληλεγγύη των μαθητών του σχολείου .

Από την πλευρά του Δήμου τα προϊόντα παρέλαβε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Γαντζούδης Θεόδωρος ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά καθώς και στελέχη της Δομής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, και στην οδό Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

Προηγούμενο άρθροΟ ΕΦΕΤ ανακαλεί συσκευασία με φιστίκια πίνατς
Επόμενο άρθροΑπ. Καλογιάννης στη Βουλή: «Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο που ανοίγει το δρόμο για ιδιωτικοποιήσεις στις ΔΕΥΑ»