Βασίλης Σπανούλης: Στην οροφή του ΣΕΦ για πάντα η φανέλα με το Νο. 7

Φωτ.: Eurokinissi

«Μου δώσατε την ευκαιρία να κάνω το όνειρο που είχα από μικρός πραγματικότητα, να ηγηθώ μιας μεγάλης ομάδας», δήλωσε ο Λαρισαίος Βασίλης Σπανούλης.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν χιλιάδες κόσμου για να παρακολουθήσουν τη στιγμή, όπου η φανέλα με το νούμερο 7, που ανήκε στον Βασίλη Σπανούλη αποσύρεται οριστικά.

Ανάμεσα στον κόσμο ήταν η σύζυγός του Βασίλη Σπανούλη, η Ολυμπία Χοψονίδου και τα παιδιά τους. Μάλιστα, τα παιδιά του πάτησαν το κουμπί για να αρχίσει η διαδικασία κατά την οποία η φανέλα με το νούμερο 7 ανέβηκε στην οροφή του ΣΕΦ και πήρε περίοπτη θέση στην έδρα του Ολυμπιακού.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς, που είστε δίπλα μου σε ένα τόσο σημαντικό βράδυ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προέδρους για αυτά τα 11 χρόνια. Πιστέψατε στον χαρακτήρα μου και στο ταλέντο μου και μου δώσατε την ευκαιρία να κάνω το όνειρο που είχα από μικρός πραγματικότητα, να ηγηθώ μιας μεγάλης ομάδας», δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

Πρόσθεσε πως «οι σχέσεις των ανθρώπων χτίζονται με σεβασμό. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο να έρθω από τον αιώνιο αντίπαλο στον Ολυμπιακό. Ήταν όνειρό μου να παίξω στον Ολυμπιακό από τότε που ήμουν στο Μαρούσι. Όταν πήρα την απόφαση ήξερα ότι θα πετύχω με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο».

Φωτ.: Eurokinissi
Φωτ.: Eurokinissi
Φωτ.: Eurokinissi
Φωτ.: Eurokinissi
Φωτ.: Eurokinissi
Φωτ.: Eurokinissi

Πηγή: lifo.gr