Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Η πραγματικότητα με τη φαντασία μπορεί να διαχωρίζονται από μια πολύ λεπτή γραμμή σήμερα και πολλές φορές να μπερδεύονται και μεταξύ τους, καθώς ο Ήλιος από την τελευταία μοίρα των Διδύμων συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα. Ίσως κάποιες στιγμές να νιώθουμε χαμένοι στην κατεύθυνσή μας και σε αυτή την περίπτωση αυτό που βοηθά ιδιαίτερα είναι να ακολουθήσουμε την πεπατημένη, τον δρόμο που έχουμε ξαναδοκιμάσει και μας έχει ωφελήσει, παρά να κάνουμε πειράματα ρισκάροντας την ασφάλεια των δεδομένων μας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου χρειάζεται να είναι κάπως πιο προσεκτικοί τη σημερινή μέρα και να αποφύγουν τις εξιδανικεύσεις και το ρίσκο. Η όψη αυτή εντείνει τις τάσεις φυγής, τις καλλιτεχνικές ανησυχίες, αλλά μπορεί να δημιουργήσει και μεγαλύτερο χάος στις συνθήκες στην καθημερινότητα μας. Δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο Ήλιος θα προχωρήσει στο θερινό Ηλιοστάσιο του στον Καρκίνο, δίνοντας και επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού.

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να απλοποιήσετε όσο γίνεται τα θέματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σας σήμερα. Με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι έχουν πέσει πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις πάνω σας και μπορεί να χρειαστεί να δουλεύετε για 2 ανθρώπους όχι για έναν. Έτσι το άγχος σας πολλαπλασιάζεται δημιουργώντας φθορά και στην πνευματική και ψυχική σας υγεία. Προσπαθήστε να πάτε με ένα ρυθμό που δεν σας ζορίζει, ειδικά τώρα που είμαστε κάτω από την επιρροή του τετραγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα που σας στρεσάρει περισσότερο. Ο Ήλιος περνά αργά το βράδυ στον Καρκίνο και στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σας. Κάποιοι μπορεί να σκεφτείτε να περιποιηθείτε το σπίτι σας, άλλοι μπορεί να περάσετε περισσότερες ώρες μέσα σε αυτό εργαζόμενοι ή μελετώντας αν είστε σπουδαστές και έχετε εξετάσεις, ή ακόμη μπορεί να έχετε υπόψη σας να ψάξετε ένα άλλο σπίτι προκειμένου να μετακομίσετε. Γενικώς η προσοχή σας για τον επόμενο μήνα εστιάζεται στην ασφάλεια του σπιτιού, στις οικογενειακές σας σχέσεις, αλλά και στην προετοιμασία ενός νέου ξεκινήματος, το οποίο μπορεί να συνοδεύεται κι από μια χωροταξική αλλαγή.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν χρειάζεται να το πηγαίνετε δια μέσου Καρπενησίου για να λύσετε κάποιο πρόβλημα. Πείτε ακριβώς αυτό που θέλετε ευθέως χωρίς περιστροφές και θα έχετε περισσότερη τύχη σήμερα να το επιλύσετε. Ίσως τις τελευταίες μέρες έχετε υπεραναλύσει στο μυαλό σας μια κατάσταση ή μπορεί να έχετε επηρεαστεί από άλλους στο περιβάλλον σας και το έχετε κάνει βουνό. Καιρός λοιπόν να πάρετε μια πιο άμεση προσέγγιση στο όποιο ζήτημα σας απασχολεί και φυσικά να το εξηγήσετε όσο πιο απλά γίνεται και στους άλλους γιατί μπορεί να είναι βοηθητικοί. Η Πέμπτη συγκαταλέγεται στις σχετικά καλές μέρες της εβδομάδας που μπορείτε πιο εύκολα να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Σήμερα το βράδυ ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο σημαίνοντας το θερινό Ηλιοστάσιο και την έναρξη του καλοκαιριού. Αυτό είναι μια θετική στιγμή για σας τους Ταύρους, σε ό,τι αφορά τις επαφές σας με τους άλλους, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, την αυτοέκφραση σας. Θα είναι ένα ιδιαίτερα κοινωνικό διάστημα για σας με γρήγορους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και πολλές συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις. Όμως φέτος στο διάστημα που μένει ο Ήλιος στον Καρκίνο ενδεχομένως να έχετε κι απαιτητικές εξελίξεις είτε στη δουλειά είτε στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας λόγω της διέλευσης του Άρη στο ζώδιο σας μέχρι τις 20/07.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετά πιεστική θα είναι και η σημερινή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας καθώς βρισκόμαστε υπό την επιρροή του τετραγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα. Είναι όμως πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε μέσα στη μέρα να διαχωρίσετε λίγο τη δουλειά και τον χρόνο που διαθέτετε στον εαυτό σας ή την οικογένεια σας. Διανύετε μια περίοδο με περισσότερη πίεση, κούραση, απαιτήσεις κι ευθύνες μέχρι σχεδόν το τέλος του μήνα. Θα πρέπει λοιπόν να κάνετε όση οικονομία δυνάμεων μπορείτε, προκειμένου να μην καταβληθεί ο οργανισμός σας και να αντέχετε την πληθώρα υποχρεώσεων. Αργά το βράδυ ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο σημαίνοντας την έναρξη του καλοκαιριού και στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα. Μέχρι τις 22 Ιουλίου θα είναι μια πολυέξοδη περίοδος, με έξοδα είτε για τις προσωπικές σας ανάγκες, για διακοπές, είτε για το σπίτι. Από την άλλη όμως, θα έχετε και κίνητρο για να έχετε και περισσότερα έσοδα. Μην αφήνετε κανένα και τίποτε να σταθεί εμπόδιο στην πρόοδο σας στα επαγγελματικά. Εστιαστείτε στη δουλειά σας και μη δίνετε σημασία σε απόψεις και ανθρώπους που κρίνουν χωρίς καν να σας ξέρουν. Αν υπάρχει ένα πρόβλημα στη σημερινή μέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι είναι ότι η προσοχή σας θα είναι κάπως διασπασμένη σε πολλά και διαφορετικά πράγματα κι έτσι δεν θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κυνηγήσετε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν και εξακολουθούμε να είμαστε κάτω από την επιρροή του τετραγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα, η σημερινή μέρα θα είναι πιο άνετη σε επίπεδο συνεννόησης κι επικοινωνίας σε σχέση με τις προηγούμενες που είχαν περισσότερη ένταση και πιθανώς παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία. Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας σε θέματα δουλειάς, προσπαθήστε όμως να μη διασπείρετε σε πολλά και ετερόκλητα θέματα την προσοχή και την ενέργεια σας για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όσο πιο συγκεντρωμένοι είστε στους στόχους σας τόσο πιο εύκολα θα τους επιτύχετε. Επειδή όμως έχετε την τάση πάντα να παρασύρεστε σε μια καλή κουβεντούλα, σε ένα τηλεφώνημα ή στην ενασχόληση με τα social media, μπορεί και να σας πάρει το βράδυ να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες σας. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας σήμερα το βράδυ (αυτό συμβαίνει φέτος, άλλες χρονιές περνά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, γι’ αυτό και υπάρχει σύγχυση πότε ξεκινά ένα ζώδιο). Το βέβαιο είναι ότι τα φετινά σας γενέθλια θα είναι πιο ξεχωριστά και σημαντικά και σίγουρα πολύ πιο ευχάριστα στις εξελίξεις που θα φέρουν μέχρι τα επόμενα. Βέβαια ακόμη υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν εξελίσσεστε μέσω αυτών. Κακά τα ψέματα, οι δύσκολες εμπειρίες είναι αυτές που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας, ατσαλώνουν τη θέληση μας να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια και μας κάνουν να προοδεύουμε.
ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα μυστικά αλλά και τα σχέδια σας αυτό το διάστημα και να μην αποκαλύπτετε πληροφορίες που δεν πρέπει στους άλλους, γιατί δεν ξέρετε πώς μπορεί να αλλοιώνονται και στην πορεία να παίζεται χαλασμένο τηλέφωνο. Όταν θα είστε έτοιμοι να μιλήσετε θα το κάνετε και χωρίς να κρύβετε κάτι. Όμως τώρα δεν υπάρχει τέτοιος λόγος και δεν πρέπει να νιώθετε και περίεργα με αυτή τη συμπεριφορά. Αν φυσικά έχετε κάποιους ανθρώπους που τους εμπιστεύεστε και ξέρετε ότι δε θα προδώσουν την εμπιστοσύνη σας τότε μια χαρά. Σήμερα είναι μια μέρα που μπορεί να νιώθετε σύγχυση αναφορικά με τους στόχους σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας. Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο το βράδυ στον 12ο Ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και στρέφει την προσοχή σας στον εαυτό σας και στις προτεραιότητες σας. Μέχρι τις 22/07 που θα ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια είναι μια περίοδος με μεγαλύτερη εσωστρέφεια, που πρέπει να εστιάσετε στις προσωπικές σας ανάγκες και να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, κάνοντας ίσως περισσότερη δουλειά με τον εαυτό σας. Είναι ακόμη μια πιο παρασκηνιακή περίοδος που δεν πρέπει να αποκαλύπτετε τα μυστικά σας ή αυτά που προετοιμάζετε. Πάντα η περίοδος πριν τα γενέθλια μας είναι ένα πιο ευαίσθητο διάστημα και για τον οργανισμό μας που πρέπει να τον φροντίζουμε περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα δημιουργεί μεγαλύτερη ευαισθησία στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα και στην επικοινωνία με τους άλλους. Βέβαια σε σχέση με την αυριανή είναι μια καλύτερη μέρα, απλώς πρέπει να εξακολουθήσετε να είστε κάπως μετριοπαθείς στις εκδηλώσεις και στις δηλώσεις σας. Ούτε υπέρ το δέον ενθουσιώδεις κι επιπόλαιοι, ούτε από την άλλη πλευρά απαισιόδοξοι και με έλλειψη πίστης στον εαυτό σας. Ακόμη είναι σημαντικό αυτή την περίοδο που θα είναι απαιτητική για σας να επηρεάζεστε από ανθρώπους που δεν θέλουν απλά να σας είναι αρεστοί, αλλά έχουν καθαρό μυαλό και μπορεί να σας συμβουλέψουν σωστά. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο το βράδυ σηματοδοτεί την ουσιαστική έναρξη του καλοκαιριού και στρέφει το βλέμμα σας στους στόχους σας, στους φίλους και στη συλλογική δουλειά. Συνήθως είναι μια περίοδος με μεγαλύτερη εξωστρέφεια για σας τους Παρθένους, με περισσότερες επαφές με φίλους και συνεργάτες, αλλά και με ευκαιρίες να θέσετε νέους στόχους και να κάνετε ένα πρώτο βήμα για την υλοποίηση τους. Αν έχετε ένα πρότζεκτ που απαιτεί ομαδική δουλειά, μπορεί να πιεστείτε λίγο παραπάνω αλλά θα τα καταφέρετε.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που κινείστε στο παρασκήνιο ή που η δράση σας εμπεριέχει και κάποιες μυστικές συζητήσεις ενδεχομένως και σε θέματα επαγγελματικά. Το σημαντικό είναι ότι οι άλλοι έχουν καταλάβει την αξία σας και το πόσο πολύ δουλεύετε, οπότε είναι πιθανό να σας σκέφτονται θετικά για να σας αναθέσουν κάποιο έργο. Ακόμη κι αν αυτή τη στιγμή δεν είναι εφικτό να έχετε μια άμεση εξέλιξη, αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα έρθει στην πορεία. Η σημερινή μέρα πέραν των επαγγελματικών φέρνει στο προσκήνιο και θέματα που αφορούν στην υγεία σας ή στην υγεία κάποιου δικού σας προσώπου που ίσως χρειάζεται τη στήριξη και τη φροντίδα σας. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο είναι το σημαντικό αστρολογικό μας θέμα σήμερα, καθώς σηματοδοτεί μια περίοδο για σας που η καριέρα, η κοινωνική αναγνώριση, η έξωθεν μαρτυρία σας θα είναι πιο σημαντική από άλλους τομείς στη ζωή σας κι εκεί θα στραφείτε περισσότερο για να βελτιώσετε την εικόνα, την επαγγελματική σας απόδοση και το προφίλ σας. Κουραστική περίοδος μεν, αλλά παραγωγική σε κάθε περίπτωση. Δεν είναι η στιγμή να επαναπαυθείτε πάνω στις δάφνες σας, αλλά να κυνηγήσετε με μεγαλύτερο σθένος και φιλοδοξία τους στόχους σας. Με την ενέργεια αυτή θα μπορούσατε να επιτύχετε οποιοδήποτε στόχο κι αν έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση, αλλά και πιθανή σύγχυση σε θέματα συνεργασιών, σχέσεων και οικονομικών. Όλη αυτή η διαδικασία αποτελεί για σας κάτι που σαφώς πιέζει στην καθημερινότητα σας, αλλά από την άλλη σας δίνει και πολύτιμα μαθήματα. Σήμερα πέραν των επαγγελματικών και των οικονομικών σας θα σας απασχολήσουν και θέματα μια ερωτικής σχέσης ή του γάμου σας αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Αργά το βράδυ περνά ο Ήλιος στον Καρκίνο. Πάντα αυτή η επιρροή είναι εξαιρετικά θετική για το δικό σας ζώδιο, καθώς ο Ήλιος φωτίζει με αισιοδοξία την ψυχολογία σας και σας κάνει πιο πρόθυμους να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, για τις σπουδές, τις δουλειές, ακόμη και για τα ταξίδια που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε. Θα πρέπει να φανείτε λοιπόν επινοητικοί, ώστε να κάνετε αυτά που θέλετε με διαφορετικό τρόπο και να είστε ευέλικτοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά απαιτητική και η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο σας και η επιρροή του τετραγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις. Εύκολα δεν είναι τα πράγματα σε καμία περίπτωση ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, αλλά υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι εκτιμούν τις προσπάθειες σας και δεν θα αργήσουν να σας το δείξουν. Παρά το άγχος σας όλα θα πάνε καλά. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο το βράδυ θα φωτίσει τον τομέα των οικονομικών, οπότε στο επόμενο διάστημα φαίνεται ότι θα κάνετε περισσότερες συζητήσεις γι’ αυτά ή μπορεί να έχετε και κάποιες διαπραγματεύσεις σε σχέση με τον μισθό σας. Θα πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε έξοδα. Από την άλλη, μπορεί να σας προκαλεί μεγαλύτερη αγωνία το οικονομικό του συντρόφου σας ή της εταιρείας που εργάζεστε και να μην αφορά αυτή η επιρροή το προσωπικό σας εισόδημα. Συν τοις άλλοις είναι μια περίοδος που πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία και σε θέματα υγείας και να προστατεύσετε τον οργανισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμη μια μέρα που μπορεί να πιεστείτε πνευματικά κυρίως καθώς όλοι κάτι ζητάνε από σας κι έτσι δε μένει πολύς χρόνος να τον αφιερώσετε εσείς εκεί που θέλετε. Αν δε βάλετε όμως ένα όριο σε αυτό στο τέλος δεν θα νιώθετε ευτυχείς. Είμαστε κάτω από την επιρροή του τετραγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα που προβληματίζει όλους μας κι εσάς σας εξαντλεί κάπως σε εγκεφαλικό επίπεδο συσσωρεύοντας άγχος κι αγωνία για τις εξελίξεις στο μέλλον. Προσπαθήστε να βρείτε μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που διαθέτετε για τους άλλους και αυτόν που διαθέτετε στον εαυτό σας και τις δικές σας ανάγκες. Από σήμερα ο Ήλιος στον Καρκίνο φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στη ζωή σας. Για τον επόμενο μήνα οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές θα μπουν στο μικροσκόπιο και θα δείτε ποια σας κάνει και ποια θα αφήσετε πίσω σας. Μολονότι θεωρητικά είναι μια κοινωνική περίοδος για σας, υπάρχουν άλλοι παράγοντες -ιδιαίτερα μέχρι τις 11/07- που μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια αρκετά απαιτητική μέρα που έχετε πολλές υποχρεώσεις, ευθύνες και πιθανώς και οι άλλοι είναι μαζί σας λίγο πιο πιεστικοί ή φορτικοί. Δεν χρειάζεται όμως να καταπιάνεστε εσείς με όλα με κάθε λεπτομέρεια και να ζορίζετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να βρείτε βοήθεια είτε από στη δουλειά είτε στο σπίτι για να μπορείτε ανενόχλητοι να ασχοληθείτε με πιο σημαντικά πράγματα που αφορούν το μέλλον σας. Θέματα που σχετίζονται με οικονομικά θα σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως να μην μπορείτε να βρείτε λύσεις ή μια άκρη με δοσοληψίες. Από αύριο θα είναι καλύτερα. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο, το σημαντικό αστρολογικό θέμα της μέρας, θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας, τη δουλειά, τις σχέσεις με συνεργάτες και θα κάνει πιο απαιτητικές τις συνθήκες στη δουλειά και πιο έντονο το άγχος σας για να πάνε όλα καλά και όπως πρέπει. Γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε σωστό προγραμματισμό και να έχετε καλή οργάνωση στην ημέρα σας, για να ανταποκρίνεστε σε όλα και να μην παραμελείτε το πιο βασικό απ’ όλα που είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση! Όλα αυτά μέχρι τις 22/07.

ΙΧΘΥΕΣ
Σας έχω προϊδεάσει στις εβδομαδιαίες μου προβλέψεις ότι το πλαίσιο της σημερινής μέρας είναι πιο απαιτητικό και κουραστικό καθώς έχουμε το σχηματισμό του τετραγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα. Όμως μέσα σε όλη αυτή την πιεστική κατάσταση καλά θα κάνετε κάπως να προσπαθείτε να αποστασιοποιείστε και να δίνετε στο μυαλό σας την ευκαιρία να αναπνέει λίγο ελεύθερα, χωρίς να σκέφτεστε συνεχώς όσα πρέπει και πιέζεστε να κάνετε. Χαλαρώστε όσο μπορείτε, βγείτε με ένα φίλο ή το ταίρι σας, δείτε μια σειρά, μια ταινία, διαβάστε κάτι που σας ευχαριστεί, γιατί έτσι πιο εύκολα θα γίνετε και πιο παραγωγικοί αλλά και πιο επινοητικοί. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο σημαίνει για σας μια ιδιαίτερα δημιουργική, διασκεδαστική, ευχάριστη και πιο ανέμελη περίοδο. Βέβαια θα υπάρχουν κάποιες ημέρες πιο πιεστικές λόγω άλλων αντίξοων επιρροών. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε θα περνάτε καλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε θα έχετε τόση ελευθερία κινήσεων και βασικά πολύ ελεύθερο χρόνο όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να τον αφιερώσετε στη διασκέδαση και την καλοπέραση σας. Μια κουβέντα με έναν φίλο-η ή έναν συνεργάτη θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη σήμερα κι όχι μόνο αυτό. Είναι πιθανό να σας αποκαλύψει κάτι που θα βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα μια κατάσταση ή μπορεί να είναι μια πρόταση ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο η οποία προέρχεται από κάποιο πρόσωπο του φιλικού ή του ευρύτερου κοινωνικού σας κύκλου.

Πηγή: asibiliou.gr

Προηγούμενο άρθροΕορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 20 Ιουνίου
Επόμενο άρθροΣτις φυλακές Κορυδαλλού ο Απόστολος Λύτρας – Το χρονικό της υπόθεσης