Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Η κυρίαρχη όψη της Σελήνης στο μεγαλύτερο μέρος της Τετάρτης είναι η αντίθεση της από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Χρειάζεται ψυχραιμία και ηρεμία του μυαλού όταν έχουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις κι αυτό που βοηθά σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να έχουμε το βλέμμα μας στον στόχο χωρίς να παρασυρόμαστε από τους γύρω μας. Πολύ σημαντικό είναι να προσέξουμε πώς εκδηλώνουμε τα αρνητικά μας συναισθήματα, ιδιαίτερα τον εκνευρισμό μας, ενώ πρέπει να είμαστε ευέλικτοι καθώς με αυτή την όψη μπορεί να προκύψουν απρόοπτα μέσα στη μέρα ή και διαφωνίες στις σχέσεις μας. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι οι αποδέκτες της επιρροής που πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Στη συνέχεια η Σελήνη θα σχηματίσει αργά το απόγευμα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αφού βγει για πολύ λίγο σε φάση κενής πορείας θα προχωρήσει στο ζώδιο του Τοξότη στις 19:31 προσφέροντας την ευκαιρία για ένα πιο αισιόδοξο και χαλαρό βράδυ.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα είναι έντονη η επιρροή της αντίθεσης της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο που είναι αρκετά πιεστική. Τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή και τα κοινά οικονομικά που έχετε με τον σύντροφο σας μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τη σημερινή μέρα. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε. Μολονότι η όψη αυτή τείνει να σας κάνει πιο υπερβολικούς και δίνει την αίσθηση του επείγοντος, εσείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βιαστείτε να πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση την οποία ίσως μετανιώσετε αργότερα. Προσέξτε ιδιαίτερα και να μην παρασυρθείτε από άσκοπες και ανώφελες αγορές που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας. Καλύτερα να εξερευνήσετε πιο βαθιά τα θέματα σας, να κερδίσετε χρόνο και αργότερα να προχωρήσετε στις σημαντικές σας αποφάσεις. Οι βραδινές ώρες είναι πιο χαλαρές και μπορείτε να απολαύσετε μια έξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα η μέρα φέρει την επιρροή της αντίθεσης της Σελήνης που βρίσκεται στον Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο σας και σεις προσπαθείτε να βρείτε αλήθειες και ψέματα στις σχέσεις σας. Όμως η μέρα δεν ευνοεί την ευθυκρισία κι αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να αδικήσετε κάποιον ή να νιώσετε εσείς αδικημένοι. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μην είστε βιαστικοί και πιεστικοί σήμερα. Απολαύστε μια μέρα που μπορεί να σας βοηθήσουν και οι άλλοι να περάσετε καλά. Ακόμη αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις, να κάνετε υπερβολές ή να είστε παράτυποι. Η όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα τις απογευματινές ώρες είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε θέματα επικοινωνίας κι επαφών.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας ατμόσφαιρα έντασης, αλλά και παράλληλα υπερβολικών αντιδράσεων στην καθημερινότητα σας Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο αντικειμενικοί σήμερα, ιδιαίτερα με τους συνεργάτες σας και τους ανθρώπους που δραστηριοποιείστε από κοινού καθημερινά. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά μην ανακατέψετε το συναίσθημα σας εκεί που πρέπει να αποφασίζετε μόνο με τη λογική σας. Ακόμη προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις ώρες που αφιερώνετε στη δουλειά κι αυτές που αφιερώνετε στην ξεκούραση σας. Η Σελήνη περνώντας το απόγευμα στον Τοξότη θα δώσει έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Σκορπιό σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και θα σας κάνει πιο δυναμικούς στην προσέγγιση σας σε όλα τα θέματα, αλλά και πιο πρόθυμους να βγείτε, να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά. Προσέξτε όμως μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να φέρετε εις πέρας για να μην νιώθετε στο τέλος εξαντλημένοι. Με την αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό μπορεί να έλκεστε από τύπους οι οποίοι μπορεί να σας γοητεύουν μεν, από την άλλη μπορεί να σας δημιουργήσουν και προβλήματα μακροπρόθεσμα ή να είναι κάπως φευγάτοι. Ακόμη είναι σημαντικό σήμερα να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που αφιερώνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τον σύντροφο, τα παιδιά σας, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο για να μη νιώθετε ούτε εσείς ριγμένοι ούτε εκείνοι.

ΛΕΩΝ
Η αντίθεση της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι η κύρια επιρροή της μέρας. Έτσι στο μεγαλύτερο μέρος της στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας στον τομέα που βρίσκεται η Σελήνη, αλλά η αντίθεση της με τον Ουρανό στον τομέα της καριέρας απειλεί την ισορροπία στην ημέρα αν δεν διαθέσετε τον ανάλογο χρόνο τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα θέματα των επαγγελματικών. Οι πιέσεις αγαπητοί μου Λέοντες μπορεί να είναι πιο ασφυκτικές και εξαιτίας και του Ερμή και της Αφροδίτης που βρίσκονται στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Σίγουρα δεν είναι από τις χαλαρές ημέρες για σας, αλλά με λίγη υπομονή και ίσως δίνοντας περισσότερη προσοχή στην οικογένεια θα περάσετε καλύτερα. Προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι και πρακτικοί στην καθημερινότητα σας στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και μη δίνετε αφορμές για σχόλια. Το βράδυ θα είναι πιο διασκεδαστικό και χαλαρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον φιλικό σας Σκορπιό κάνοντας την ημέρα ιδιαίτερα ενθουσιώδη, ενώ αυξάνει και την περιέργεια σας και σας κάνει και αρκετά ανήσυχους νοητικά. Η αντίθεση της με τον Ουρανό όμως που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να σας κάνει να έχετε διαφωνίες είτε με φίλους είτε με συγγενείς ή να μη βλέπετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο όπως εκείνοι. Δεν το συζητώ για τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να διαξιφίζονται σήμερα για το παραμικρό. Δεν είναι ανάγκη να τσακωθείτε όμως για κάτι υποκειμενικό. Ίσως η επαφή με κάποια άτομα σήμερα να ανάψει… τα αίματα όπως καταλαβαίνετε. Προσέξτε τόσο την επικοινωνία σας με τους άλλους αλλά και την οδήγηση και γενικότερα τις μετακινήσεις σας. Το βράδυ προτιμήστε να περάσετε κάποιες χαλαρές ώρες με την οικογένεια ή απολαμβάνοντας το σπίτι σας.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Σκορπιό, εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας κυρίως σε θέματα οικονομικών. Η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο που είναι η κυρίαρχη όψη της μέρας μπορεί να σας κάνει πολύ παρορμητικούς σε σχέση με αγορές και γενικώς με τα έξοδα σας. Θα πρέπει όμως να είστε συγκρατημένοι αν δεν θέλετε να βγείτε εντελώς εκτός προϋπολογισμού. Σαφώς πρέπει να είστε προσεκτικοί και στις on-line αγορές. Οτιδήποτε αφορά λογαριασμούς δεν πρέπει να το βλέπετε επιφανειακά. Ακόμη σήμερα είναι μια κάπως ασταθής μέρα και σε συναισθηματικό επίπεδο για σας, γι’ αυτό αποφύγετε παθιασμένες συζητήσεις με τον σύντροφό σας. Οι βραδινές ώρες προσφέρονται για μια βόλτα ή να επικοινωνήσετε με φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα σας ωθεί να δείτε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας καλύτερα. Η κύρια όψη της είναι η αντίθεση με τον Ουρανό. Ενδεχομένως να υπάρχουν εκπλήξεις ή κάποιες απροσδόκητες συμπεριφορές. Παρά το άγχος σας για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων, η τελική της όψη με τον Ποσειδώνα αργά το απόγευμα μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη. Έτσι αν νιώθετε ότι θέλετε να εκφράσετε σε κάποιον τα συναισθήματα σας, αν κάτι δεν πήγε καλά και θέλετε τώρα να τα ξαναβρείτε ή έστω να γλυκάνετε την κατάσταση, να σπάσετε τον πάγο, αργά το απόγευμα είναι η κατάλληλη στιγμή. Δεν χρειάζεται να το υπεραναλύετε στο μυαλό σας. Χρειάζεται λίγη πίστη, ενσυναίσθηση και μια καλή κουβέντα. Θέματα οικονομικών θα σας απασχολήσουν τις βραδινές ώρες.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια μέρα αρκετά κουραστική σας περιμένει αγαπητοί μου Τοξότες, καθώς μπορεί να έχουν μαζευτεί αρκετές επαγγελματικές εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψετε ή υποχρεώσεις που έχετε κατά καιρούς αναβάλλει και τώρα έρχονται να σας πιέσουν. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ακόμη και σε παρασκηνιακό επίπεδο στη δουλειά ή να πρέπει να κάνετε τον διαμεσολαβητή σε μια κατάσταση στον χώρο εργασίας που μπορεί να είναι κάπως αιχμηρή. Προσπαθήστε όμως να μην πιέσετε τον εαυτό σας ιδιαίτερα και αποφύγετε σήμερα να πάρετε παρορμητικά κάποιες αποφάσεις. Προσοχή και στις βιαστικές αγορές. Η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού που επηρεάζει σήμερα απαιτεί να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την υγεία, συμπεριλαμβανομένης και της ψυχικής και πνευματικής σας υγείας. Μην επιτρέπετε σε κανένα να τη διαταράσσει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα κυριαρχεί η επιρροή της αντίθεσης της Σελήνης από τον τομέα φίλων και συνεργατών με τον Ουρανό και μπορεί να κάνει πιεστικές τις ανάγκες των ανθρώπων που αποτελούν τον κλειστό σας κύκλο προσωπικό κι επαγγελματικό, κι εσείς να βρεθείτε στη μέση μην ξέροντας ποιον να ικανοποιήσετε περισσότερο. Με αποτέλεσμα βέβαια να μην έχετε χρόνο γι’ αυτά που θέλετε εσείς να κάνετε. Η καλύτερη βέβαια προσέγγιση θα ήταν να επιλέξετε τις δραστηριότητες σας με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες και ορέξεις! Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι σας ασκούν αυστηρή κριτική τις πρωινές ώρες κυρίως. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε εγωιστικά. Ακούστε αυτά που λέγονται γιατί μπορεί κάτι να σας ωφελήσει κιόλας. Σε κάθε περίπτωση είναι μια άνετη ημέρα για σας που μπορείτε να διασκεδάσετε λίγο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τις βραδινές ώρες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και δίνει έμφαση στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών και θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτή η όψη μπορεί να σας βρει σε μια κατάσταση που πρέπει να μοιράσετε την προσοχή σας ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια και ως εκ τούτου να αισθανθείτε μεγαλύτερη πίεση. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπία και μην ταλαιπωρείτε πολύ τον οργανισμό σας. Μην ξεχνάτε ότι ακόμη ο Άρης βρίσκεται σε κόντρα προς το ζώδιο σας και δημιουργεί μεγαλύτερη κόπωση και ένταση. Η Σελήνη προχωρώντας τις βραδινές ώρες στον φιλικό σας Τοξότη θα βοηθήσει να χαλαρώσετε λίγο περισσότερο και να χαρείτε μια βόλτα με φίλους.
ΙΧΘΥΕΣ
Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό ενισχύει τις τάσεις φυγής που μπορεί να έχετε κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα το σώμα να είναι αλλού και το μυαλό να βρίσκεται σε ένα δικό του κόσμο! Ενδεχομένως δε με την αντίθεση αυτή να κάνετε τους άλλους να μην μπορούν να επικοινωνήσουν σωστά μαζί σας. Να μην σας καταλαβαίνουν ή να μην καταλαβαίνετε εσείς τι θέλουν να σας πουν. Επειδή η προσοχή σας θα διαχέεται σε πεντακόσια διαφορετικά πράγματα, η τάση να αφαιρείστε και να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στα βασικά μπορεί να είναι πολύ έντονη. Προσέχετε και την οδήγηση αλλά και το μεταφορικό σας μέσο. Το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα στη συνέχεια θα βοηθήσει ιδιαίτερα στις σχέσεις σας και τη διάθεσή σας.
Πηγή: asibiliou.gr
Προηγούμενο άρθροΕορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου
Επόμενο άρθροΤρομακτικές εικόνες από παραλία στη Ρωσία: Τα κύματα παρέσυραν 20χρονη – Δεν έχει βρεθεί ακόμα