Αλέξης Κούγιας: Η πρώτη αντίδραση στις δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τη σύντροφό του

Απάντηση στις δηλώσεις που έκανε η πρώην σύζυγός του, Εύη Βατίδου, για τη σύντροφό του έδωσε ο Αλέξης Κούγιας στο «Πρωινό» και στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος καλέστηκε για να μιλήσει για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου ως συνήγορος υπεράσπισής της, απάντησε μόνο για τα λεγόμενα της Εύης Βατίδου, καθώς η τηλεφωνική σύνδεση δεν ήταν καλή.

«Το τελευταίο που θέλω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου είναι να κρίνω συμπεριφορές της πρώην συζύγου μου. Οι σχέσεις μας είναι άριστες, πρόσφατα γιορτάσαμε τα γενέθλια της κόρης μου, τα δικά μου και της πρώην συζύγου μου. Σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις, ήμασταν και οι δύο παρόντες… Έχουμε άριστες σχέσεις. Δεν έχω διάθεση καμία, βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικό κοινωνικό σημείο και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να κριτικάρω τίποτα. Μου είναι και αδιάφορο, ειλικρινά σας το λέω.

Έχω πει ότι μετά τον χωρισμό μας το 2007, επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ για έναν χρόνο να ασχολούνται με αυτό το διαζύγιο, μεγάλωσαν και τα παιδιά μας, δεν θέλω σε καμία περίπτωση ένα τοξικό περιβάλλον. Θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Δεν ξέρω γιατί δεν με ακούτε αλλά εάν ο λόγος είναι γιατί θέλατε να πούμε μόνο γι’ αυτό το πράγμα, τότε κακώς επικοινωνήσατε μαζί μου» είπε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ η τηλεφωνική επικοινωνία τερματίστηκε απρόσμενα…

Πηγή: tlife.gr

Προηγούμενο άρθροΒουλή: Live η συζήτηση και η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής
Επόμενο άρθρο«Έχουμε απαγάγει το παιδί σου» – Νέα μέθοδος απάτης σε γονείς