Δημήτρης Σούρας κατά Έλενας Παπαρίζου: «Κάτι σαύρες, τρίτα ξαδέλφια του ιγκουάνα, γεννιούνται άφυλα»

“Ψεύτικη, επικίνδυνη και απερίσκεπτη δήλωση για τα άφυλα παιδιά” τονίζει ο Δημήτρης Σούρας.

Στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σούρας προκειμένου να τοποθετηθεί για τις πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου περί άφυλων παιδιών. «»Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες; Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια σε πρόσφατη ραδιοφωνική της συνέντευξη.

Σχετικά με αυτό το κομμάτι, λοιπόν, ο γνωστός ψυχολόγος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η σεξουαλική επιθυμία, η σεξουαλική ταυτότητα, οι σεξουαλικές προτιμήσεις με τα βιολογικά φύλα. Τα δέχομαι όλα και τα έχουμε συζητήσει επανειλημμένως. Αυτή τη στιγμή τοποθετούμαι διότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που κάνουν σε άσχετο χρόνο άσχετες δηλώσεις και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο που τις κάνουν αυτές τις δηλώσεις.

«Είναι μια ψεύτικη και αντιεπιστημονική τοποθέτηση για τα «άφυλα παιδιά» που γεννιούνται! Θα σας πω ότι σε όλο το ζωικό βασίλειο κάτι σαύρες, τρίτα ξαδέλφια του ιγκουάνα, γεννιούνται άφυλα και μετατρέπονται επίσης. Άρα λοιπόν τα παιδιά μας έχουν φύλο από την ίδρυση του κόσμου. Δεύτερον, θα σας πω ότι είναι μια δήλωση η οποία είναι επικίνδυνη γιατί η κυρία Παπαρίζου έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό, νεανικό ως επί το πλείστον, τα παιδιά μας μιμούνται, τα παιδιά μας ακούνε, τα παιδιά μας ακολουθούν. Πολύ εύκολα λοιπόν μερικά παιδιά θα βάλουν στο μυαλό τους ότι «δεν έχουμε φύλο και είμαστε άφυλα εφόσον αγαπάμε την καλλιτέχνιδα και παρασυρόμαστε από τα λεγόμενα της». Επίσης, είναι απερίσκεπτη και το λέω ξεκάθαρα γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τον οποίο σεβόμαστε, αποδεχόμαστε και δεν υπάρχει καμία συζήτηση»» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δημήτρης Σούρας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

Πηγή: zappit.gr

Προηγούμενο άρθροΔήμητρα Αλεξανδράκη: Ξανά ζευγάρι με τον άνδρα που ετοιμαζόταν να παντρευτεί – Η εξομολόγηση για το πώς στράφηκε στην εκκλησία
Επόμενο άρθροΛάρισα: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για σήμερα 25η Μαρτίου