Μαριάντα Πιερίδη: «Έγινε κάτι στον γάμο μας, μου έστειλαν μηνύματα όταν ήμουν στην εκπομπή – Είναι αιτία χωρισμού»

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες ο γάμος της Μαριάντας Πιερίδη με τον Δημήτρη Κατριβέση καθώς υπήρξαν δημοσιεύματα που τους ήθελαν να περνούν σοβαρή κρίση μετά από εννιά χρόνια κοινής πορείας.

Τα δημοσιεύματα αυτά επιβεβαίωσε η ίδια η Μαριάντα Πιερίδη μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” όπου βρέθηκε καλεσμένη σήμερα το πρωί 20/9.

«Για να το ξεκαθαρίσουμε, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δε το έχω ξανασυναντήσει. Δεν είχα χρειαστεί να το συναντήσω ξανά. Έχει να κάνει με τον σύζυγό μου. Το μοιράστηκα με τη Φελίσια που ήταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή. Μαζικά εγκεφαλικά. Αυτό.

Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε» ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργου.

Με φανερή τη συναισθηματική της φόρτιση, η Μαριάντα Πιερίδη συνέχισε λέγοντας: «Το έψαξα πολύ. Βρήκα. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα πια είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Είναι σκληρό. Σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να συμβεί. Θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ στη θέση του.  Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο, και ξέρεις ότι ένας άλλος άνθρωπος σε παρακολουθεί στην τηλεόραση και σε βλέπει και φροντίζει εκείνη τη στιγμή που είσαι στο διάλειμμα να σου στείλει κάτι… Ο κόσμος είναι κακός.

Είχα πολύ μεγάλη στήριξη από τη Φελίσια, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που στάθηκε δίπλα μου, και η διευθύντριά μας με βοήθησε πολύ, η Ιζαμπέλα που με έβαλε κάτω και μου μίλησε και μου έβαλε σε τάξη τον πανικό που είχα εκείνη τη στιγμή».

Δημήτρης Κατριβέσης: Απαντάει πρώτη φορά στις φήμες περί χωρισμού από την Μαριάντα Πιερίδη

Ο καταξιωμένος σεφ θέλησε να απαντήσει στις φήμες χωρισμού μέσα από την εκπομπή «Πρωινό».

«Και γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους που γράφουν για τον χωρισμό, γιατί την ίδια απορία έχω και εγώ. Το ότι δουλεύουμε πολύ, τι σημαίνει; Τέλος πάντων πέρα από τη δυσκολία ότι δεν προλαβαίνουμε να βρεθούμε και βρισκόμαστε μια μέρα στην εβδομάδα που έχουμε τα ρεπό μας, δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να πουν. Ο Γιώργος είναι στην Τήνο συνέχεια. Αφού έκανα διακοπές εγώ στην Τήνο ή δούλευα στην Τήνο… Δεν έχω να απαντήσω κάτι προς Θεού. Ούτε το έκανα ποτέ, ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα για την προσωπική μου ζωή να αναφερθώ» απάντησε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Κατριβέσης.

Πηγή: tlife.gr