Σούπερ Κική: Το διάστημα που έμεινε στη φυλακή και οι κλοπές που έκανε

Η Σούπερ Κική έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Konilo Talks και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στιγμές από το διάστημα που έμεινε στη φυλακή και στο Κεθεά, ενώ περιέγραψε τις κλοπές που έκανε όταν ήταν ακόμα ανήλικη.

«Κατάλαβα ότι ήταν λάθος αυτά που έκανα σύντομα. Το κατάλαβα σε λιγότερο από πέντε μήνες. Δεν το κατάλαβα για όλα. Νόμιζα πως κάποιοι τα κάνουν αυτά και κάποιοι δεν τα κάνουν, επειδή έτσι μεγάλωσα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Τα παιδιά που ήμασταν μαζί, ήξεραν. Εγώ όχι. Ήταν εγκληματική οργάνωση αυτή που συμμετείχα. Κάναμε τα πάντα εκτός από φόνο. Ληστείες κάναμε σε περίπτερα και βενζινάδικα. Ήταν η καλύτερή μου. Δεν έβαζα καλσόν, με τα χέρια μου. Άμα άνοιγε έμπαινα» αφηγήθηκε η Σούπερ Κική.

Ακόμα, η Σούπερ Κική ανέφερε ότι ένας Αλβανός την έβαλε να κλέψει ένα περίπτερο. Εκείνη ήταν μόλις 11 ετών, πήρε περιοδικά με δώρα αλλά δεν ακούμπησε ούτε την ταμειακή μηχανή, ούτε τηλεκάρτες. Εκείνος τότε της ζητούσε επίμονα τα χρήματα. «Με έπιασε από τα πόδια, με τίναζε να πέσουν τα λεφτά και βρήκε κάτι που είχα κρύψει. Άρχισε να τρέχει έξαλλος στα στενά. Ούρλιαζε. Μετά από πολλά πολλά χρόνια, ήμουν στο Μεταγωγών και τον είδα. Χάρηκα εγώ που είδα γνωστό, αλλά δεν με χαιρέτησε καν. Θυμόταν ό,τι συνέβη».

Δες το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη στο 30.58’:

Πηγή: tlife.gr

Προηγούμενο άρθρο1 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Χαρούλης στο Πάρκο Αμπελώνα – Λάρισα
Επόμενο άρθροΝίκος Αλιάγας: Βραδινή έξοδος με τη σύζυγό του στο Ηρώδειο – Φωτογραφίες