Μάρκος Σεφερλής: “Δεν εφηύρα τους ομοφυλόφιλους και τους νταλικέρηδες, όλοι με αυτούς ασχολούνται”

Στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” θα βρεθεί το βράδυ της Τρίτης ο Μάρκος Σεφερλής και ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του προβλήθηκε μέσα από το “Happy Day”.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, ο ηθοποιός μιλάει για τα αρνητικά σχόλια και κριτικές που δέχεται για τη σάτιρα που κάνει μέσα από τα έργα του.

Αρχικά ο ίδιος είπε: “Αν διαβάσεις την κριτική του Γιώργου Σόμπολου είναι διακριτά τα όρια μεταξύ κριτικής και συκοφαντικής δυσφήμισης. Κριτική κάνεις σε κάτι, λες δεν μου αρέσει δεν το βλέπω. Δεν μπαίνεις και προσπαθείς να επηρεάσεις μία ολόκληρη μερίδα κοινού να ασπαστεί την άποψή σου. Δεν καταλαβαίνω γιατί καταπιανόμαστε με την κριτική κάποιων ανθρώπων και δεν καταπιανόμαστε με την άποψη και την αποδοχή μου από εκατομμύρια κόσμου. Έχω 500 εκατομμύρια προβολές στο Youtube, αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι με έχουν αποδεχθεί”.

Ο Μάρκος Σεφερλής είπε κλείνοντας: “Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλοφίλους, του μάγκες και του νταλικέρηδες. Όλοι στη σάτιρα με αυτούς ασχολούνται. Το πώς το σκηνοθετώ εγώ είναι άλλη ιστορία”.

Προηγούμενο άρθρο180 μοίρες κολλητά στον γκρεμό με ανάποδη κλίση: Ο δρόμος-θρύλος με τις 40 συνεχείς στροφές που έλιωνε τους κινητήρες (Vid)
Επόμενο άρθροΛάρισα: Ο Σύλλογος Οικογένειας & Φίλων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ διοργανώνει Bazaar Βιβλίου